Skip to main content

Volvo Truck Center lagrer over 6.000 artikler på 13 m²

Kunde: Volvo Truck Center
Sted: Norden
Produkter: TORNADO og IPN Paternoster, WMS software

Volvo Truck Center utfører service- og reparasjonsarbeid for Volvo Trucks og administrerer reservedelene deres ved hjelp av TORNADO heisautomat og IPN Paternoster. Med disse  automatiserte lagringsmaskinene bruker de ikke unødvendig tid for å lokalisere reservedeler, siden programvaren TC2000 gjør hele jobben og holder styr på komponentene.

Volvo bruker Constructors lagerautomater i Finland, Sverige, Norge og Danmark. I Volvo Sverige er WMS-programvare koblet til lagerautomatene og gir systemet nye dimensjoner. Neste skritt for Volvo er å koble de andre lagringsmaskinene til den felles programvaren, slik at Volvo kan arkivere i ett felles system i alle de nordiske landene.

"Takket være TC2000-systemet har vi alltid en oppdatert lagerbeholdning og vi kan enkelt se gjeldende lagernivåer. Vi har bedre lagerstyring fordi vi bare kan plukke fra Paternoster via TC2000. I tillegg har vi en svært lav prosent av plukkfeil."  Tommy Söderström, reservedelsassistent ved Volvo Truck Center

 

Spesifikke funksjoner og fordeler:

  • Reservedelene leveres til brukeren med enkle kommandoer  - brukeren trenger ikke å gå rundt og lete etter reservedeler.
  • Med stor skuff (4000 x 820 mm) får brukeren 20 % flere varer foran seg etter hver kommando  - sammenlignet med skuffer av vanlig størrelse som brukes på markedet.
  • Med Constructor fjernsupport kan Volvo få support på minutter  

Om Volvo Truck Center

 

Volvo Truck Center tilbyr service og reparasjon av lastebiler og busser, salg av nye Volvo lastebiler, brukte lastebiler og busser, samt tilleggstjenester som lastebilutleie og salg av nye og brukte reservedeler.  Volvo Truck Center er et heleid datterselskap for Volvo Lastvagnar AB.