Skip to main content

Lagringsautomater er datastyrte lagersystemer som kan forbedre effektiviteten betydelig når produkter skal lagres og plukkes.

En lagerautomat kan spare opptil 75 % gulvplass, redusere plukkfeil med 70 % og redusere plukktiden med mer enn 60 %. Den mest effektive måten å bruke lagerautomater på er å integrere dem i et lagerstyringssystem. Vår WMS-programvare er utviklet for Tornado og Paternoster og kan inkluderes i alle våre maskiner. Organiser og optimaliser lageret med lagerautomater.

TORNADO Heisautomat

Studier viser at mer enn 2/3 av operatørenes tid brukes på fremhenting og transport av lagrede varer. En TORNADO øker produktiviteten med opptil 65 % og sparer opptil 75 % plass.

Les mer
Paternoster Lagerautomat

Paternoster er det perfekte systemet for lagring av mange ulike typer varer. Det arbeider raskt: Paternoster tar alltid korteste rute til operatøren, og plukkfeilene minimaliseres.

Les mer
HOCA Horisontal karusell

Horizontal carousels are an excellent choice for large storage areas or low roofed buildings. The horizontal storage system can accommodate large quantities of bulky goods, reducing picking times significantly.

Les mer
TCPlus WMS

TCPlus er et Windows-basert WMS-system som er utviklet for bruk med lagringsmaskiner, men kan brukes som et frittstående system eller enkelt kobles til et eksisterende ERP-system.

Les mer
GMH Tower Lagerautomat

GMH Tower Lagerautomat er utformet for lagring av ulike typer tunge artikler, spesielt materialer laget av metall.

Les mer