Skip to main content

Constructor Norge er en del av Gonvarri Material Handling, en ledende europeisk produsent og leverandør av oppbevaringsløsninger. Andre merkevarer i konsernet er Dexion, Kasten, Stålteknik og Kredit.

Constructor ble grunnlagt som Høvik verk I 1856. Gjennom en årrekke har selskapet vokst, via fusjoner og oppkjøp, til å bli Skandinavias ledende virksomhet innen oppbevaringsløsninger til lager og arkiv. Vil du vite mer om vår historie, så klikk her.

I dag spenner vårt produktsortiment over pallereoler og lagerautomater  til oppbevaringsløsninger for kontor og arkiv. Innen konsernet rår vi over mange års erfaring og ekspertise, som vi bruker i samarbeid med våre kunder, til å levere de aller beste løsninger.

Vi leverer mer enn bare produkter, og kan tilby en komplett løsning som består av rådgivning, planlegging og service, uansett om kravet er en installasjon til et lager eller et distribusjonssenter eller stålreoler til bransjer som bekledning, produksjon eller bilindustri. 

Uansett hvilket behov du har, kan en kvalitets lagerløsning fra Constructor bidra vesentlig til å forbedre din bedrift.

Konsernstruktur – Land & Folk

Men en omsetning på 200 mill Euro I 2019, mer enn 1200 ansatte og modern produksjonsfasiliteter strategisk plassert på nøkkelmarkeder i Romania, Finland, Sverige, Tsjekkia og Tyskland, er vi en ledende aktør på markedet for lagerløsninger.

Konsernet har en sterk lokal presentasjon i hele Europa når det gjelder salgsnettverk over hele resten av verden, inklusive Afrika, Midt-Østen, Nord- og Sør-Amerika.