Skip to main content

Vi er en av verdens ledende leverandører av oppbevaringsløsninger. Vi er der for deg, gjennom hele lagerets livsløp, og bidrar med alt fra innledende planlegging til installasjon og kontinuerlig service og support.

Vi er en del av Gonvarri Material Handling, sammen med andre kjente merkevarer som Dexion, Kasten, Stålteknik og Kredit.

Vi leverer nyskapende, innovative lagringsløsninger for å sikre at vi tilfredsstiller våre kunders behov, uansett hvilke lagringsutfordringer de har. Vår rekkevidde dekker nesten alle kontinenter, hvor vi har hjulpet noen av verdens ledende merkevarer og banebrytende små og mellomstore bedrifter, og gir våre kunder tilgang til global kompetanse og støtte.

Vi er forpliktet til å utvikle lagringsløsninger som hjelper våre kunder til å jobbe raskere og mer effektivt, samtidig som de blir mer lønnsomme. Enkelt sagt, vi får det til å fungere!

Fornøyde kunder er vårt mål! For å oppnå dette, samarbeider vi med våre kunder og utvikler en løsning som passer dem i alle detaljer, tilpasset alle krav. En løsning som vil passe dynamikken til arbeidsmiljøet, effektivt og vakkert. Ønsker du å finne ut mer om oss, så velger du ditt interesseområde nedenfor.