Skip to main content

Lyreco har et stort og moderne lager utenfor Oslo

Lyreco (tidligere Staples) er en ledende distributør av produkter og tjenester til arbeidsplasser og de håndterer både store og små artikler, alt fra kaffe til kontorstoler. Lyreco har et stort og moderne lager utenfor Oslo hvor de håndterer tusenvis av varer daglig for videre levering. Da de flyttet dit var det et stort behov for en leverandør som kunne levere en helhetlig lager og logistikkløsning.

Viktige kriterier for valg av leverandør var bl.a. pris, samt lokal og rask service.

Blant flere leverandører ble Constructor valgt og lagerløsningen var blant annet pallereol P90 og småvarereoler Hi280, for å kunne håndtere de tusenvis av ulike varene på en kostnadseffektiv måte. Det er viktig å kunne lagre, organisere og selvsagt identifisere de ulike artiklene med stor variasjon i størrelse på en effektiv og rask måte og i tillegg utnytte lagringsplassen maksimalt, som det er tatt hensyn til under installasjonen. Ergonomi er også viktig for personell da det innebærer både manuell plukking og automatisert plukking av varer med maskin.

"Samlet sett er vi fornøyde med sluttresultatet som viste seg å dekke våre behov." sier Terje Ekren, Vedlikeholdssjef for Lyreco`s sentrallager.

Om Lyreco
Vår historie i Norge begynner 1. mai 1865. Da åpnet Richard Andvords papirbutikk på Stortorget i Oslo. Senere ble Andvord slått sammen med Tybring-Gjedde, flere endringer skjedde, og i 2008 ble vi Staples. I dag eies vi av Lyreco, et europeisk familieselskap med virksomhet over store deler av verden..
Hos oss får du kvalitetsvarer til gode priser, og vårt eget merke til enda bedre priser. Du finner alt innen rekvisita, utstyr og løsninger for arbeidsplassen, for å holde den ren og hygienisk og for å lagre, organisere og planlegge. I tillegg er vi opptatt av løsninger som engasjerer, motiverer og sikrer godt samarbeid. www.lyreco.com